Terhi Lehtomäki.

Terhi kuoriutui Jyväskylässä vuonna 1986. Vauhdikas rämäpää kiipesi jo pienenä puissa, eikä malttanut istua tunnilla hiljaa. Jälki-istunto tulikin ensimmäisenä kahtena vuotena ala-astetta hyvinkin tutuksi, Terhi juoksikin usein metsien läpi oikoreittejä kotiin.

Hän valmistui Mäntästä vuonna 2007 parturi- kampajaaksi, ja muutti valmistumispäivänään erään kivan siipiveikon perässä Tampereelle. Vuosien aikana Tampereelle on perustettu niin oma koti, perhe kuin arkikin.

Terhi harrastaa uusien harrastusten harrastamista kunnes unohtaa niitä harrastaa. Pingviinien luominen on ollut ensikertaa se joka on innostanut vuodesta toiseen, ja näin sen on tarkoitus ollakin. Pitää todella rakastua että jokin voi kantaa.

Terhi uskoo siihen, ettei luovuus ja höpsötys katso ikää, sukupuolta tai nokan pituutta. Jokaisen sisällä voi kyteä vaikka minkälaisia upeita maailmoja. Tässä on pieni maailmamme, johon olet aina lämpimästi tervetullut.

Pikku Pingviinit est 2020

Vuonna 2020 syntyi eräässä keittiössä pienyritys Pikku Pingviinit. Samoin innostus tulkita asiakkaiden tarinoita, omia sattumuksia ja arkista elämää pingviinien avulla.

Vaikka Terhi rakastaakin maalata ja tulkita pingviinejä, hän tekee myös kokoaikaisesti päivätöitä, hän opiskelee verkko-opintoina merkonomiksi. Suurimpana haaveena on, että yhä suurempi yleisö löytäisi Pikku Pingviinit ja nauttisi heidän seikkailuistaan.

Pikku Pingviinien arvot

Missiomme on olla osoittamassa ne pienet hetket jotka voivat olla suuria muistoina. Visiomme on siis tulkita näitä pieniä hetkiä, ja tuotteillamme auttaa jakamaan sanomaa siitä, että elämä on tässä ja nyt. Ja kiitos että olet matkassa mukana.
Arvostamme moninaisuutta, eli jokainen riittää juuri sellaisena kuin on. Toivomme että tämä näkyy myös kuvituksissamme