Terhi Lehtomäki.

Terhi kuoriutui Jyväskylässä vuonna 1986. Vauhdikas rämäpää kiipesi jo pienenä puissa, eikä malttanut istua tunnilla hiljaa paikallaan. Innostus uusiin asioihin on aina ollut suuri, ja itse oppimisen kautta, erehdyksine kaikkineen.

Valmistuttuaan parikymppisenä parturi- kampajaaksi, vei bussi yhteen suuntaan: Tampereelle. Vuosien aikana Tampereelle on perustettu niin oma koti, perhe kuin arkikin.

Terhi harrastaa uusien harrastusten harrastamista kunnes unohtaa niitä harrastaa. Pingviinien luominen on ollut ensikertaa ja viimein se joka on innostanut vuodesta toiseen, ja näin sen on tarkoitus ollakin. Todella jotain johon saa kaataa kaiken luovuutensa ja kehnot vitsit.

Terhi uskoo siihen, ettei luovuus ja höpsötys katso ikää, sukupuolta tai nokan pituutta. Jokaisen sisällä voi kyteä vaikka minkälaisia upeita maailmoja. Tämä on oma pieni haavemaailmamme, johon olet aina lämpimästi tervetullut.

Tukikohtana koti

Keskellä kummallista vuotta 2020 tuli idea maalata erilaisia eläimiä, ja viedä ne lähikirppikselle, jos joku tykkäisi eläinkuvista lastenhuoneessa. Tässä oli mukana myös kolme pingviinimaalausta. He löysivät liukkaasti omat kotinsa, ja ideoita uusiin maalauksiin alkoi ilmestymään muistilapuille ja puhelimen kalenteriin.. Lopun taidattekin jo arvata!

Haluamme luoda samaistuttavaa, ihastuttavaa kuvitusmaailmaa; tarinaa. Maalaamme omia aiheita, ja haaveena siintääkin joskus voida kuvittaa oma kirja. Toteutamme tilauksia, tarjoamme pienerissä painotuotteita. Elämystä olla mukana Pikku Pingviinien tarinassa.

Pikku Pingviinien arvot

Missiomme on olla osoittamassa ne pienet hetket jotka voivat olla suuria muistoina. Visiomme on siis tulkita näitä pieniä hetkiä, ja tuotteillamme auttaa jakamaan sanomaa siitä, että elämä on tässä ja nyt. Ja kiitos että olet matkassa mukana.
Arvostamme moninaisuutta, eli jokainen riittää juuri sellaisena kuin on. Toivomme että tämä näkyy myös kuvituksissamme

Uutisia