Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitamme teoksiamme sekä kotimaassa että ulkomaille.

Järjestelemme verkkokauppaamme hiljalleen, ja uusia odotettuja tuotteita on tulossa.
Tilattuasi ihania tuotteitamme www.pikkupingviinit.com verkkokaupasta, postitamme tilauksesi 2 arkipäivän kuluessa ostotapahtumasta. Paketin lähetyksestä saat saapumisilmoituksen antamaasi puhelinnumeroon sekä sähköpostiosoitteeseen. Muistathan tilatessasi aina tarkistaa kaikki antamasi tiedot oikeiksi!

Verkkokaupassamme voit suorittaa maksun verkkopannkitunnuksillasi, Paypalilla sekä Visman kautta maksukorteilla. Käytössä ovat Osuuspankki, Danske Bank, Nordea, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Pivo, Visa-, Visa Debit, Visa Electron, Mastercard ja Debit Mastercard- kortit.

Maksaminen:

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway OY, Y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Visma Pay maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4), Sähköposti: helpdesk@vismapay.com , Puhelin: 09-315 42 038 (arkisin klo 8-16) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta 

Tuotteella, joka on joko Pikku Pingviinit® oheistuote- tai alkuperäisteos, on 14 päivän palautusoikeus tuotteen saapumisesta tilausosoitteeseen. Tuotteen on oltava palautettaessa käyttämätön ja myyntikuntoinen. Tuotteella, joka on luotu toiveitesi mukaan ja on tilaajalle lähetetyistä valokuvista hyväksytty, ei ole palautusoikeutta.

Jos herää lisäkysymyksiä, voit aina lähestyä meitä sähköpostitse info@pikkupingviinit.com

Tutustu ihanuuksiimme

Weekly Featured Products

Postikortit

Vierelläsi- kortti

1,20 

Vapaat teokset

Siru 24×30

40,00 

Vapaat teokset

Upea voltti! 24×30

50,00 

Vapaat teokset

Vierelläsi, 30×40

110,00 

Vapaat teokset

Huuru, 30×40

100,00 

Vapaat teokset

Juhlan aika! 24X30

45,00 

Vapaat teokset

Samaa jäätä 24×18

50,00 

Follow us on Instagram

No images found.