Jälleenmyyjäksi?

Tule mukaan jakamaan Pikku Pingviinien sanomaa!

Tavoittelemme yleisömme laajempaa löytämistä, ja voimmekin vakuuttaa että jännittävät suunnitelmamme voivat toteutuessaan saada hahmojamme yhä suuremman katsojakunnan eteen.

Postikorttimme ja julisteemme painaa Ankin korttipaja Oy:ssä Nokialla. Keraamisten mukien painatus on myöskin mahdollista, se tapahtuu Porvoossa. Suunnittelemme ja neuvottelemme parhaillaan myös useiden uusien tuotteiden teettämisestä!

Meillä on suunnitelmat ja tavoitteet valmiina jo vuodelle 2025! Pääset jälleenmyyjäksi ilman liittymismaksua ja ilman sitoutumista hankkimaan tuotteita. Kerromme sinulle mielellämme tulevista tuotteistamme ja suunnitelmistamme lisää!

Ota yhteyttä info@pikkupingviinit.com otsikolla ”Jälleenmyyjäksi kysely”, niin tiedämme palata mahdollisimman pian asiaan!

Hyppää pieneen sisäpiiriimme!

Jälleenmyyjänä saat Pikku Pingviineiltä myös:

Valmiit markkinointimateriaalit

Tuotteidesi lisäksi saat meiltä mainostukseen tarkoitetut kuvat ja tekstit, joita saa käyttää someissa ja muilla kanavilla. Saat itse päättää ulosmyyntihinnan tuotteillesi, vaikka suosittelemmekin tiettyä ulosmyyntihintaa.

Valitset vain haluamasi tuotteet

Valittavaksi on myöhemmin tulossa 3 myyntipakettia, sitä ennen tutustutaan hieman ja muotoillaan teille aivan oma kokonaisuus.

Pikku Pingviinit ovat olleet suosittuja niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa, he sopivat siksi monipuolisesti eri ympäristöihin kaupoista tapahtumiin ja verkkokauppoihin.

Jälleenmyyjänämme tuet tarinaamme matkalla uusiin tavoitteisiin ja laajemman yleisön eteen. Saat myös vaikuttaa palautteillasi siihen, minkälaisia tuotteita ja teemoja on tarjolla.