Jälleenmyynti & Lisenssi

Pikku Pingviinit ovat tavaramerkki Suomessa. Tavoitteena on kansainvälistyä ja löytää vankka yleisö maailman eri kolkista.

Jälleenmyynti 

Etsimme uusista Suomalaisista tuotteista kiinnostuneita yrittäjiä. Kun haluat laadukkaita ja erottuvia tuotteita kivijalkamyymälääsi tai verkkokauppaasi. 
Jälleenmyyjänä valittavanasi on tarjontamme postikorteista, mukeista ja julisteista, joita tarjoamme. Jos olisit kiinnostunut omasta/ omista teemoista, painattamaan tuotteita Pikku Pingviineillä myydäksesi niitä itse, otathan yhteyttä jotta voimme tutustua hieman ja pohtia voisiko Pikku Pingviinit- lisenssi olla juuri teitä varten paras ratkaisu!

Lisenssi 

Lisenssillä saat valmistaa tuotteita hahmoillamme myyntiin yrityksellesi. Voit valita käyttämiäsi kuvia jo julkaistuista kuvistamme, tai voimme luoda sinulle myös uutta omaa kuvitusta. Sinulla on lisenssin kautta oikeus kaupalliseen ja jatkuvaan yhteistyöhön Pikku Pingviinit®- kanssa. Lisenssin tarkoitus on kaupallisesti hyödyttää sekä lisenssinsaajaa että lisenssinmyöntäjää. Lisenssin hyväksyminen edellyttää alustavia neuvotteluita sekä  virallisia sopimusneuvotteluita.

Kun olet kiinnostunut lisenssistä Pikku Pingviinit- tuotteisiin, parhaiten saat meihin yhteyden sähköpostitse:
info@pikkupingviinit.com

Pöyhihän siis sulkasi suoriksi ja valmistaudu hautomaan kanssamme mahtava yhteistyö!