Jälleenmyynti & Lisenssi

Pikku Pingviinit ovat rekisteröity tavaramerkki Suomessa. Tavoitteenamme on myöhemmin kansainvälistyä ja tulla tutuksi ja rakastetuksi myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Jälleenmyynti

Tarjoamme kotimaisista tuotteista sekä erottuvista kuvituksista syttyville yrittäjille tuotteitamme jälleenmyyntiin.

Lisenssiä tarjoamme yrittäjille, jotka haluavat yksinoikeudella oman yrityksensä myyntiin ja tarjontaan Pikku Pingviinejä sisältäviä tuotteita.

Kun olet kiinnostunut omasta/ omista teemoista, painattamaan tuotteita Pikku Pingviineillä myydäksesi niitä itse, otathan yhteyttä jotta voimme tutustua hieman ja pohtia voisiko Pikku Pingviinit- lisenssi olla juuri teitä varten paras ratkaisu!

Lisenssi

Lisenssillä saat valmistaa tuotteita hahmoillamme myyntiin yrityksellesi. Voit valita käyttämiäsi kuvia jo julkaistuista kuvistamme, tai voimme luoda sinulle myös uutta omaa kuvitusta. Sinulla on lisenssin kautta oikeus kaupalliseen ja jatkuvaan yhteistyöhön Pikku Pingviinit®- kanssa. Lisenssin tarkoitus on suojata että hyödyttää sekä lisenssinsaajaa että lisenssinmyöntäjää. Lisenssin hyväksyminen edellyttää alustavia neuvotteluita sekä virallisia sopimusneuvotteluita.

Kun olet kiinnostunut lisenssistä Pikku Pingviinit- tuotteisiin, parhaiten saat meihin yhteyden sähköpostitse:
info@pikkupingviinit.com