Ihanat pingviinit ovat täällä taas!

Hengähdys(vuosi)taukomme on iloisesti ohitse!

Kyllä, viimeinen liki vuosi on oltu melko hissuksiin, mutta nyt olemme palanneet toimintaan entistä vauhdikkaampina ja ideoita täynnä. Aiomme esitellä teille uusia vakiohahmojamme nimien ja valloittavien persooniensa kera!

Lisäksi toimintamme käynnistämisen kunniaksi olemme lisänneet Pingviinikauppaan jopa komeat kymmenen originaaliteosta tarjolle, joiden myynnillä käynnistelemme toimintaamme uudelta pohjalta.

Ensimmäinen teos, hahmon nimeltään Pyry debyyttiteos on juuri myyty ja Pyry on yksi vakiohahmoistamme, jota tulet näkemään muissakin teoksissamme. Hän on tämä suloinen lintunen tuossa alhaalla.

Uudet postikortit ovat suunnitteilla!

Uudistamme korttivalikoimamme, ja jatkossa voit valita postikorttisi Pingviinikaupasta yksittäin, eli kerätä juuri sellaisen voittokäden kortteja jotka itse haluat.

On ihana aktivoitua taas ja luoda tarpeellista höpsötystä maailmaan.

On ollut todella häkellyttävää huomata että meitä on kaivattu paljon ja odotettu että milloin jatkamme sitä mihin jäimme. Tästä jatkuu jälleen yhteinen matkamme ja toivottavasti jatkossa ilman tauotuksia, sopivan rauhaisassa tahdissa.

Terhi

Select your currency
EUR Euro