Kaikkia teoksiamme yhdistävät tarinat.
Tarinat kertovat elämästä, ilosta ja tärkeistä asioista.
Välillä teemoissamme vilahtaa myös taiteilijamme arjen hassut hetket.
Lue ja ihastu omia teoksiaan jo teettäneiden toiveisiin alla.

”Muuttolinnut”- teos teetettiin kuvassa muuttoa tekevälle pingviinille. Tukena uuteen elämänmuutokseen ja tervetulotoivotuksena uuteen kotikaupunkiin. Rakkauden osoituksena perheenjäsenelle.
(2021)

”Reppukyyti”- teoksen tilasi tuleva isä yllätykseksi tulevalle äidille; perheeseen odotettiin pian uutta untuvaista syntyväksi. Kuvan pesue viihtyy metsässä ja raikkaassa ulkoilmassa, joten tottakai untuvikko nostetaan puuhun kotiinvietäväksi!
(2021)

”Tämä matka ei unohdu koskaan!”- teoksen tilasi 2 untuvikon emo kiitokseksi hoitotädille, joka jouduttiin hyvästelemään pienten aloittaessa koulutien. Tädillä oli tapana kulkea pyöräkärryllään pienten kanssa ja häneltä löytyy myös 2 suloista koiraa.
(2021)

”Kaksin kakku kaunihimpi”, sai inspiraation nuoren parin rakkaudesta leivontaa ja yhteistä aikaa kohtaan. Täydellinen syntymäpäivälahja tärkeälle henkilölle!
(2022)

”On aika pyrstöä pyörittää!” Sai inspiraationsa nuoren parin rakkaudesta vinyylejä ja klassista levysoitinta kohtaan. Myös jotain keltaista toivottiin teoksen lisäiloksi! Keinuva kalalamppu tuo liikettä ja tunnelmaa.
(2023)