Pikku Pingviinit est 2020

Vuonna 2020 syntyi pienyritys Pikku Pingviinit, melkolailla puolivahingossa. Terhi loi kolme pingviinimaalausta omaksi ilokseen, ja vei nämä ja myös muita eläintauluja paikalliselle lastenkirpputorille kotejaan etsimään. Pian syntyi paljon kyselyitä siitä, että syntyykö jatkossakin pingviinitaidetta?

Samoin syntyi innostus saada kuvittaa myös asiakkaiden tarinoita, sattumuksia ja arkista elämää pingviinien avulla.  

Terhi maalaa edelleen tasaiseen verkkaiseen tahtiinsa Pikku Pingviinejä Hallinnon assistentin täysiaikaisen työn ja merkonomiopintojen ohessa.

Sen verran on Pikku Pingviinien teossaatavuus muuttunut, että tällä hetkellä teoksia ei synny enää tilauksesta, vaan omaksi hauskaksi materiaaliksemme sivuillemme ja mahdollisiin uusiin tuotteisiin.

 mihin uskomme

Yhteistyöhön, rakkauteen, halauksiin ja siihen että elämässä kuuluu olla hauskuutta, kikatusta sekä pieniä hymyjä. Maailmassa on tarpeeksi murhetta ja huolta, ja me luomme iloa ja tärkeitä hetkiä teos kerrallaan.

Teostemme teemat eivät siksi kosketa oikeaa maailmaa; maailmantapahtumia, uskontoja tai politiikkaa. Me luomme omaa maailmaamme, jossa rakkaamme huomataan, nostetaan ja kääritään huopaan. Ja tepsutellaan yhdessä keittämään kaakaota, räpyläthän täällä jäätyy!

 

Kuka valmistaa Pikku Pingviinit- tuotteet?

Postikorttimme ja julisteemme painetaan Nokialla Ankin korttipajassa, Suomessa. Mukimme painetaan Porvoossa, Suomessa.

Uusimme ja ideoimme parhaillaan verkkokaupan sisältöä, joten maltti on valttia! 

Kenen kanssa työskentelemme yhteistyössä?

Jälleenmyyjien, jotka etsivät valikoimaansa Suomalaisia, raikkaita ja hauskoja tuotteita.

Yritysten, jotka haluavat avullamme huokua ympärilleen tukea, iloa ja hyvää tunnelmaa.