Kuoriutuminen

Elokuussa 2020 syntyi kankaalle Tamperelaisessa keittiössä pingviinejä. Terhi rakastui hassuihin hahmoihin ja teoksia syntyi pari lisääkin. Ensimmäiset Pikku Pingviinit- teokset olivat tarjolla kirpputoripöydässä. Oli siellä pupua, kirahvia ja muutakin. Mutta Pingviinit liukuivat uusiin koteihin vauhdilla, ja alettiin myös kysyä tilaustöitä.
Siitä alkoi vauhdikas seikkailu perustuen elämään, yhdessäoloon ja hassuihin sattumuksiin.

Syyskuussa 2020 syntyi uusi yritys nimeltä Pikku Pingviinit.

Pikku Pingviinit tuovat iloa, rakkautta ja selkeää mustavalkoista grafiikkaa niin koteihin, mökeille, perheisiin kuin omiin huoneisiinkin.

He ovat samaistuttavia, söpöjä, pyöreitä ja muista erottuvia hahmoja. Aiheet syntyvät Kamalan ihanasta arjesta, lämmöstä ja sattumuksista. Siksi heitä rakastavatkin sekä aikuiset että lapset.

Nyt Pikku Pingviinit ovat Tavaramerkki Suomessa, ja meillä on; Facebook-, Instagram-, sekä TikTok- sivut. Kotisivut ja kansainvälinen verkkokauppa. Eikä tässä todellakaan kaikki, vaan lisää on tulossa.

Kunhan ensin saan pyykit narulle, tiput ruokittua ja oliko tänään minun vuoro imuroida?

Esittäytyminen on aina paikallaan.

Olen Terhi, kahden keskenkasvuisen emo Tampereen Leinolasta. Olen sivutoiminen yrittäjä Pikku Pingviinit- yritykseni kautta. Tavoitteeni on olla myöhemmin täyspäiväinen yrittäjä; saada työllistää muita ammattilaisia ja luoda yhdessä aikaa kestävä Suomalainen brändi, sekä muuttaa työelämää nykyistä modernimmaksi ja luovemmaksi.

Pikku Pingviinit- teemat liittyvät pääosin rakkauteen, ystävyyteen ja yhdessä tekemiseen. Elämän kokemiseen. Tai aivan hulluihin tilanteisiin, niitäkin sattuu yllättävän usein arjen keskellä!  Teemojen takana on aina kaunis tarina, ja jokaisen teoksen tarinan voi kokea monella tavoin kun sopivasti hautoo.

Koska joskus elämä on kuin karusellissa pyörimistä hattara päässä. Aina hauskempaa hyvässä seurassa.

Terhi

Pikku Pingviinien arvot

Arvot joita vaalimme, ovat; laatu, yhteistyö, osaaminen, huumori, rakkaus ja edelläkävijöidemme kunnioitus.

Pikku Pingviinit ovat avoimia monenlaisille projekteille. Kuitenkin meillä on myös joitain asioita, jotka eivät kuulu Pingviiniemme maailmaan. Haluamme näin kunnioittaa muita, ja pitää Pikku Pingviinit- hahmomme tietyille asioille neutraaleina. Jäätiköllä riittää kyllä tohinaa muutenkin!

Pikku Pingviinit eivät teemoiltaan kosketa politiikkaa, uskontoja, maailmantapahtumia tai muita kulttuureja kuin synnyinmaansa Suomen kulttuuria.